Diensten

Metselwerk

Wij hebben ervaren allround metselaars in dienst. Zij staan garant voor een mooi stukje vakmanschap. Zoals het metselen van schoonmetselwerken in de meeste uiteenlopende verbanden, rollagen, hanenkammen, boerenvlechtwerk, muizentrapjes, enzovoort. Dit kan verwerkt zijn in uw tuinmuur of in de buiten- of binnenmuur van uw woning. Ook voor een fraaie schoorsteen draaien onze mannen hun hand niet om. Hetzelfde geldt voor vuilmetselwerk, het metselen van funderingen, binnenmuren of metselwerk dat niet zichtbaar blijft of later gestukadoord wordt.

Timmerwerk

Ook kunt u bij ons terecht voor timmerwerk. Van kleine tot grote klussen. Bij klein timmerwerk moet u denken aan een deur voorzien van veiligheidsbeslag. Het grote werk: een complete boerderij of woning. Hiervoor kunnen we bijvoorbeeld het hele dak eraf halen, asbest saneren en weer volledig opbouwen. Tot het aftimmeren van de goot en de boeidelen aan toe. Het vervangen of uitstukken van kozijnen en het plaatsen van houten of kunststof ramen en deuren verzorgen wij graag voor u. Eindelijk eens werk maken van die terrasoverkapping? Lubbers Bouw maakt het!

Tegelwerk

Bel ons voor tegelwerk in allerlei soorten maten, vormen en verbanden voor wanden en vloeren. Voor badkamers verwijderen wij de oude tegels en het oude sanitair. Om uiteindelijk het compleet nieuwe tegelwerk ingewassen en afgekit af te leveren.  Ook een tegelvloer in kamer, keuken, slaapkamer of terras zijn projecten die wij graag doen. En een natuurstenen plint maakt uw vloer pas écht af. Nog wel tevreden met uw tegelwerk, maar her en der wat schade? Laat Lubbers Bouw dit herstellen.

Stukadoorswerk

Stukadoorswerk is een vak apart dat wij in de loop der jaren in vele vormen hebben uitgevoerd. Binnenwanden, maar ook plafonds van beton of gipsplaat maken we sausklaar. Daarnaast hebben we ook veel ervaring met het smeren van sierpleister of  spachtel. Buiten gaan we ook graag aan de slag. Met raapwerk bijvoorbeeld. Waarbij we ruwe gemetselde wanden met behulp van een dikke laag gipsmortel, mooi strak maken. Of we smeren een trasraam, plint, of de binnenwanden van een stal aan met specie. Lubbers Bouw beheerst al deze technieken. 

Voegwerk

Voegwerk is de afwerking van de muur. Dit kan in veel uitvoeringen toegepast worden. De meest voorkomende voeg is ‘plat vol’. Wat minder vaak voorkomend is een ‘terug liggende voeg’. En wat u vaak ziet bij oudere gebouwen is dagge voegwerk of knip/snijwerk. Dus voor voegwerk aan een hele woning of voor reparatiewerk kunt u bij ons terecht. De kleur van de voegen is moeilijk te bepalen daarom zetten we een paar dagen voor we beginnen een paar proefstukken. Samen met u bekijken we vervolgens het resultaat en stellen we desgewenst bij!

Overige Werkzaamheden

Er zijn nog veel meer werkzaamheden die wij uitvoeren. Lubbers Bouw maakt funderingen, kleine wanden en vloeren. Ruw of glad afgewerkt. Wij verzorgen sloopwerk, van keuken tot wanden en vloeren, van hout tot beton. Alles wat beleid en aandacht vraagt is bij ons in goede handen. Een veel voorkomend onderdeel is dan ook het stut- en stempelwerk, om te zorgen dat het bovenliggende op zijn plek blijft. Ook straatwerk van betontegels tot oude waaltjes behoort tot ons uitgebreide pakket aan diensten. 

Offerte aanvragen?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak, mail naar info@lubbers-bouw.nl of klik op de button hier beneden. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.